Saturday, November 22, 2008

Photoshop benar



Ini dibikin oleh orang-orang genius.

Ini tak boleh blah. Orang-orang dari seberang yang serumpun dengan kita boleh buat camni. Kita pun mesti boleh kan? kan Malaysia boleh? Well, not exactly this lah, but something else and hopefully as creative. Tapi orang kita suka tiru. Dah tiba masa untuk melangkah ke depan. Ada sesetengah orang dah mula mara dah. Mereka ini harapan negara (Aku tak mau tulis harapan bangsa). Tapi tak lama lagi semua orang mesti ikut jejak langkah.



N

1 comment:

yaya schmaya :) said...

omg wowww that is soooo cooool!!! photoshop benarrr! hahahhah apa lagi nik, come on, you can do somethin like that too hehehheh